fbpx
0771 227 082contact@clinicavedis.roLuni: 10:00-19:00; Marți - Vineri 8:00 - 19:00; Sâmbătă și Duminică - închisStr. B.P. Hașdeu, nr. 7-9, Cluj-Napoca

Misiunea noastră este

să avem grijă de
vederea taMisiunea noastră este

să avem grijă de
vederea taSănătatea ochilor tăi este prioritatea noastră

Ochi sănătoși
pentru o viață mai bună


Clinica Vedis a fost înființată de soții Samoilă, din dorința de a oferi servicii oftalmologice pacienților de la mic la mare, de la copii până la bunici.

Adesea vin pacienți care ne spun că au mai fost la clinică cu parinții sau copiii lor. Așadar nu tratăm doar pacienți ci avem grijă de întreaga familie sau chiar generații.

Am investit în aparatură de ultimă generație și punem accent pe calitatea actului medical.

Integritate este un cuvânt care caracterizează tot ceea ce facem. Oferim întotdeauna soluția corectă și nu încurajăm investigații suplimentare sau corecții dacă acestea nu sunt necesare pentru pacient.

Ne ghidăm după principii moral-creștine pentru a face bine și recomandăm ceea ce am face și pentru familia noastră.Urmărește-neInformarea și prevenția stau la baza sănătății! Abonează-te la Newsletter-ul nostru pentru a primi informații despre cele mai noi servicii medicale oferite sau despre campanii de susținere a sănătății pacienților noștri!
Fă cunoștiință cu medicul și optometristul tău

Noi suntem aici
pentru tine


lacramioara samoila e1618299419761

Medic specialist oftalmolog

Lăcrămioara Samoilă

Medic specialist oftalmolog, specializare în oftalmologie pediatrică,  chirurgie oftalmologică – chirurgia cataractei, chirurgia pleoapei, chirurgia glaucomului, laser retinian etc. Competență în ecografie oculară.


ovidiu samoila e1618299431920

Medic primar oftalmolog

Ovidiu Samoilă

Medic primar oftalmolog, doctor în științe medicale, Asist. Univ. la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca. Specializare în chirurgie oftalmologică – chirurgia cataractei, chirurgia retinei (vitrectomie posterioară), chirurgia glaucomului, laser retinian etc. Competență în ecografie oculară.


Dr Diana Silaghi Oftalmologie Cluj LaVitaMed Clinica Vedis

Medic specialist oftalmolog

Diana Silaghi

Medic specialist oftalmolog, competențe în oftalmologie generală și pediatrică, chirurgia pleoapei, tratamente laser pol posterior.

Consultații oftalmologice C.N.A.S.
Consultații oftalmologice de urgență

oftalmologie cluj, Lorina Petrescu, Clinica Vedis

Medic specialist oftalmolog

Lorina Petrescu

Medic specialist oftalmolog, competențe în chirurgia pleoapei, tratamente laser pol anterior și pol posterior.

Consultații oftalmologice de urgență


3 e1618299480600

Optometrist

Monica Moldovan


consultatii optometrice

Optometrist

Teofana Volovati


Crina pt site

Optometrist | Optica Vedis

Crina IlieContact

Vino și vizitează-ne sau pur și simplu trimite-ne un e-mail.


Adresă

Str. B.P. Hasdeu, nr. 7-9,
Cluj-Napoca,
Cod postal 400371


Sună-ne

0771 227 082


Email

contact@clinicavedis.roO vorbă bună înseamnă mult

Recenziile pacienților


De aproximativ 4 ani – atât eu cât și întrega mea familie, suntem pacienții cuplului de medici dr. Lăcrămioara Samoilă și dr Ovidiu Samoilă. Indiferent de tipul de serviciu de care am avut nevoie – consultație oftalmologică și recomandare de ochelari sau CT și alte investigații mai sofisticate, sau chiar operație de cataractă pentru bunica mea, interactiunea cu dr. Lăcrămioara Samoilă și dr. Ovidiu Samoilă a fost extrem de pozitivă – atât ca nivel al profesionalismului cât și ca interacțiune umană. Sunt persoane calde si abordabile, dar și profesioniști excelenți care s-au străduit să ne ofere mereu cele mai bune soluții medicale! Recomand cu căldură și atât eu, cât și familia și prietenii mei vom apela mereu la serviciile lor și ale clinicii Vedis.

Violeta Faragau


Ești tratat cu profesionalism, experiență și aparatură de ultimă generație. Sfaturile domnului doctor sunt strict legate de sănătatea ochilor tăi. Locația este centrală, ușor accesibilă, iar o surpriză placută a fost locul de parcare pentru clienți de la subsolul clădirii.

Cosmin Dascălu


Am avut privilegiul să fiu tratată de Familia Samoilă pentru niște probleme oftamologice, și pot să spun că am rămas impresionată de profesionalismul, tehnologia și dragostea lor pentru pacienți. La momentul interactiunii mele existau șanse mari ca problema mea să fie destul de gravă, însă domnii doctori mi-au oferit toate examinările posibile pentru a determina cauza scăderii vederii mele. Am primit informații despre ce urmează să se întâmple, am primit documente clare cu privire la rezultate, însoțite de explicații, am avut ocazia să înțeleg ce înseamnă un fund de ochi și un C.T. Într-un final am primit asistențade care aveam nevoie ca să-mi aleg perechea de ochelari care mi se potrivește. Această consultanță plină de amabilitate și sinceritate este foarte rară și extrem de apreciată, pentru că ochelarii sunt un dispozitiv medical, dar și un accesoriu care trebuie să fie potrivit pentru purtător. Vă recomand din inimă serviciile domnilor doctori. Experiență, atenție, tehnologie, profesionalism și dragoste pentru pacienți este ceea ce avem nevoie în sistemul medical!

Roxana Mihoc


Logo no background e1624456623623Contact


Sună-ne

0771 227 082


Vizitează-ne

Str. B.P. Hasdeu, nr. 7-9,
Cluj-Napoca,
Luni: 10:00-19:00; Marți – Vineri 8:00 – 19:00;
Sâmbătă și Duminică – Închis


Email

contact@clinicavedis.roAbonează-te


Abonează-te la Newsletter-ul nostru pentru a primi informații despre cele mai noi servicii medicale oferite sau despre campanii de susținere a sănătății pacienților noștri!
Rețele sociale


FacebookInstagram
review google


Copyright © Clinica Vedis 2021Copyright © Clinica Vedis 2021